Gadgets via Bluetooth

Tegenwoordig kun je steeds meer accessoires koppelen aan de telefoon via Bluetooth. Waarbij dit in eerste instantie altijd gedaan moest worden via kabels, kan het ook via de Bluetooth. In deze blog zullen wij een beeld geven over verschillende gadgets die op de markt zijn gekomen.

Welke gadgets zijn er allemaal

Hieronder zullen wij verschillende manieren opnoemen waarbij Bluetooth goed van pas is gekomen. Het zijn innovaties die de telefoon nog belangrijker en fijner maken. Pas ook goed op in de toekomst want de kennis die jij meeneemt over deze producten zorgen ervoor dat jij technologie beter gaan kan gebruiken en hier ook alle voordelen uit kunt halen. 

Draadloze oortjes en koptelefoons.

Deze gadget heeft een irritatie bij menig mens weggehaald. Ken jij dat wanneer jouw telefoonoortjes in je broekzak heeft gezeten en dat je deze wilt gebruiken, de hele kabel in elkaar zit. Eerst ben je minuten bezig om alle knopen uit de kabel te krijgen. Daarnaast zaten deze verbonden aan de telefoon. Dus wanneer je je telefoon liet vallen dan vielen je oortjes uit of met lopen dat je ergens aan vast komt te zitten. Allemaal irritaties die iedereen wel eens heeft meegemaakt. Gelukkig is Apple daar met een oplossing voor gekomen. Oortjes die op Bluetooth werken. Aan deze oortjes zitten geen draden en je bergt ze op in een houder. Deze houder is nodig om de oortjes niet kwijt te raken en de houder dient als oplader van de oortjes. Naast oortjes is dit ook mogelijk met een koptelefoon. Hierbij is het idee hetzelfde alleen heb je hier geen houder om de koptelefoon op te laden. Dit moet wel gedaan worden via een kabel. Mocht je in een grotere gezelschap zijn, dan is het ook de mogelijkheid om een geluidsbox te koppelen aan de telefoon. 

Smartwatch

  1. Een Smartwatch is een klok die je kunt koppelen met je telefoon. Hierdoor kun je via je klok verschillende aspecten doen. Wij zullen je een paar redenen geven waarom het gebruik van een Smartwatch voordeel heeft in je leven:
  2. Meet je activiteit. Hiermee wordt bedoeld dat je kunt meten hoeveel calorieën je verbrand en hoeveel stappen je zet. Dit is handig als je een gezonde levensstijl wil hanteren. 
  3. Je krijgt meldingen op je klok te zien. Denk hierbij aan berichten of wanneer je gebeld wordt. Je hoeft niet meer op je telefoon te kijken om te weten wie jou een bericht stuurt. 
  4. Je kan de navigatie zien op je Smartwatch. Dit is een stuk makkelijker dan continu je telefoon in je hand te houden. 
  5. Het is makkelijk met het aanzetten van muziek. Je kunt de Smartwatch tegelijkertijd koppelen met je oortjes. 
  6. Je kan betalen met je Smartwatch. Eerst kon dit ook al met je telefoon, maar nu kan het ook met je Smartwatch. 
Terug naar Gsm accessoires
Uw advertentie hier?