Games voor de mobiel

Een telefoon kan voor meerdere doeleinde zorgen en een daarvan is het gamen. Wie houdt er niet van om een fijn spelletje te spelen tijdens het wachten bij de doctor of tijdens het rijden met de trein. Games zijn een ideaal hulpmiddel voor tijdverdrijf. Al is het niet goed om continu spelletjes te spelen op de telefoon. Dat is niet goed voor de lichaam.  

Om je een beetje te helpen met leuke games voor de telefoon hebben we een aantal populaire games uitgezocht. Deze zullen we hier behandelen.

Actie games

Als je een goede actie game wilt doen, dan kun je kiezen uit de twee volgende spellen. 
Als eerst hebben we Fortnite geselecteerd, het kleurrijke spel is bekend bij veel gamers en door te bouwen en te schieten dien je als laatst over te blijven. Als dat lukt mag je een gek dansje doen. Het tweede spel dat zeer bekend is, is het altijd goede Call Of Duty, deze keer de mobiele versie. Het is net Call of Duty, alleen dan op de telefoon. Het zit redelijk goed in elkaar en het is een van de beste smartphone games. Het is ook mogelijk om een controller te koppelen aan de telefoon. Gegarandeerd op een overwinning! 

Avontuur 

Bij avontuur games zijn er twee games geselecteerd die in de afgelopen tijd veel is gespeeld. Als eerst de Temple Run, waarbij je continu aan het rennen bent en onder tussen verschillende obstakels tegen komt. Hoe verder, hoe moeilijker het wordt. Het tweede spel is een avontuur spel gecombineerd met het oog. We hebben het over Hidden Objects: Criminal Case. Zorg dat je moorden oplost door dingen te vinden. Ga als detective te werk en los op! 

Bord spellen

Het spelen van bord spellen is niet alleen fysiek, maar kan ook op de telefoon. Voor deze categorie hebben we de bord spellen geselecteerd die spanning en authentiek opleveren. Als eerst kun je de wereld veroveren met Risk. Speel tactisch en win! Als tweede gaan we naar een heel leuk familie spel, genaamd Rummikub. Een klassieker van de bord spellen. 

Puzzelen

Als we gaan kijken naar twee populaire puzzel spellen, dan kunnen dit er maar twee zijn. Als eerst heb je Tetris, waarbij je vormen perfect in elkaar moet laten vallen. Heel eenvoudig, zeer verslavend. Als tweede heb je het Candy Crush. Het is een van de meest gespeelde spellen. Met meer dan duizend spellen en diverse uitdagingen ben jij nog wel even zoet met spelen.

Racen

Bij racen zijn er veel spellen die het aardig doen, maar Mario Kart Tour is toch wel een van de klassiekers. De app is daarentegen ook zeer goed in elkaar gezet met leuke levels. Kun jij de rest verslaan met Mario? We zullen het zien of jij de beste racer bent! Als tweede is F1 Mobile Racing een zeer bekend spel onder de mensen. Wees net Wereldkampioen Max Verstappen een tik Hamilton fijn van de troon af. Laat jij Toto Wolff ook huilen? 

Strategie 

Als we het gaan hebben over strategie spellen, dan kom je toch snel uit bij Clash Gaming. Varianten als Clash of Clans en Clash Royale zijn spellen die wereldwijd online gespeeld worden door menig gamer. Mocht je meer zijn van steden bouwen, dan kun je ook het bekende spel Sim City spelen op de telefoon en jouw stad bouwen. 

Terug naar Functies-mobiel
Uw advertentie hier?