Popsocket zorgt voor meer grip 

Ken je dat gevoel dat je telefoon op eens uit je hand valt? Dit is voornamelijk vervelend als je op de bank ligt en dan op de telefoon kijkt, maar uit het niets valt de telefoon op je hoofd. Dit kan als zeer pijnlijk worden ervaren. In de Verenigde Staten hebben ze een oplossing bedacht die ervoor zorgt dat je meer grip hebt. Dit is over de hele wereld steeds populairder aan het worden. Dit wordt ook wel de PopSocket genoemd.

Wat is een Popsocket?

Als we gaan kijken wat een Popsocket is, dan zien we een universele, uitschuifbare telefoon grip houder. Het is van hard plastic, overigens wel duurzaam gemaakt en het is handig om in de hand te houden. Je zorgt ervoor dat de telefoon vaster aan de hand zit, zonder daar extra moeite voor te doen. Hierdoor is het typen, scrollen en swipen eenvoudiger en relaxter. Het kan overigens ook gebruikt worden als standaard. 

Soorten Popsocket  

Er zijn drie verschillende soorten Popsocket die mensen kunnen bestellen. De meest voorkomend is de button, tevens de originele Popsocket design. Het is een uitschuifbare button die je tussen de vinger kan houden. Het voordeel van deze functie is dat het weinig ruimte inneemt. De tweede vorm is een ring die bevestigd aan de achterkant en hier kun je de vinger doorheen steken. Dit zorgt ervoor dat de telefoon minder snel valt. Als laatste is er ook nog een strap. Dit is een smal bandje waar de vinder doorheen gestoken kan worden. Hierdoor heb je wederom beter grip. De meest gebruikte is de button omdat deze volgens de mensen ook het fijnste in de hand ligt!

De voordelen van een Popsocket 

  • Meer grip bij het vasthouden van een telefoon
  • Eenvoudig video”s en foto’s maken
  • De button kan gebruikt worden als standaard 
  • Verschillende designs, waardoor je de Popsocket meer persoonlijker kan maken. Kies een design dat bij jou past.
  • Mocht je nog kabels gebruiken, bijvoorbeeld oortjes, dan kan je deze wikkelen om deze houder. Dit zorgt er voor dat ze niet in de knoop raken. 
  • Combineer de Popsocket met de telefoonhouder in de auto. Kies voor de Popmount, de autoaccessoires die past bij de Popsocket. 
Terug naar Gsm accessoires
Uw advertentie hier?