Screen protectors 

Ken je die vraag die ze stellen bij het kopen van een telefoon: “Wil je ook een screen protector erbij?” Maar wat is de functie van de screen protector en heeft werken deze ook na behoren? Dit is een punt dat we graag voor je gaan uitzoeken!

Wat is een screen protector? 

Een screen protector een dun folieplaatje dat gemaakt is van kunststof of verhard glas. De functie is het beschermen van de smartphone tegen krassen, barsten, puntjes en andere beschadigingen die voorkomen bij de telefoon. 

Waarom gebruik maken van een screen protector? 

We zijn op onderzoek uitgegaan en zijn tegen een bepaalde aspecten gekomen waardoor een screen protector van waarde kan zijn om jouw telefoon schadevrij te houden. 

Reden 1: Mensen die onhandig zijn

Ben je onhandig, net zoals mij en laat je relatief vaak je telefoon uit je handen vallen? Dan komt deze screen protector best goed van pas. Het geeft namelijk een extra obstakel om schade te veroorzaken aan de telefoon. Met name als de telefoon valt met de voorkant naar beneden. De kans dat er dan een barst in het scherm komt, is dan aanzienlijk groot. 

Reden 2: Vingerafdrukken

Wanneer je een screen protector neemt, is het verwijderen van vingerafdrukken een stuk eenvoudiger. Het scherm tegenwoordig is namelijk niet zo goed bestand tegen onze vieze vettige vingers. Hierdoor verlies je geen helderheid van de telefoon. Dit komt doordat er een soort olielaagje op de protector zit. 

Reden 3: De bubbels

Voorheen waren screen protectors meer een obstakel dan ideaal. Dit kwam door de bubbels die ontstonden tussen het scherm en de protector. Door veel innovaties is dit weer verleden tijd en is de kans zeer klein dat dit nog gebeurd. Het is mogelijk als je een randdebiel bent die de protector er niet fatsoenlijk op krijgt. Tip: vraag het even aan een telefoonzaak. Die mensen zijn vaak gespecialiseerd screen protectors plakken! 

Reden 4: MINDER KOSTEN

Het draait uiteindelijk maar om een ding en dat is dat de telefoon niet kapot gaat. Dit bespaart serieus geld in plaats van alleen maar reparatiekosten te betalen of steeds weer een nieuwe telefoon. Hier maakte ik me namelijk ook schuldig aan, maar nu ik een screen protector heb, kan ik eindelijk beginnen met sparen. 

Uiteindelijk is het hebben van een screen protector relatief voordelig, met name voor mensen zoals mij die iedere dag de telefoon laten vallen. Ben je voorzichtig met je spullen, nou wat fijn zeg, maar dan is een screen protector nog steeds een wijselijk besluit! 

Terug naar Gsm accessoires
Uw advertentie hier?