Telefoonhouders

Een telefoonhouder is een ideale accessoires voor in het verkeer. Dit zorgt ervoor dat je de telefoon kan bevestigen en hierop apps kunt gebruiken als navigatie. Dit zorgt er ook voor dat je de telefoon niet in de handen houdt en dit voorkomt problemen voor jezelf en voor anderen. Er zijn verschillende telefoonhouders die gunstig zijn in het verkeer.

Telefoonhouder voor de auto

Het gebruiken van een telefoonhouder in de auto zorgt er voor dat handsfree bellen en de navigatie makkelijker te gebruiken zijn. Een essentieel aspect van een houder is stevigheid. De telefoon mag niet los schieten van de houder en de houder mag niet losschieten van het dashboard. 

Er zijn twee soorten houders die geschikt zijn voor de auto. Een die vastgemaakt wordt aan de voorruit en een aan de ventilatieopening. Welke het meest geschikt is ligt volledig aan eigen jouw wensen. Persoonlijk vind ik de houder aan de ventilatieopening een stuk eenvoudiger en ziet er ook beter uit. Dan komt er ook geen zuigvlek op de ruit. Het kan overigens ook gemonteerd worden aan de dashboard, maar dit is hetzelfde systeem als die van de vooruit. Er zijn overigens ook telefoonhouders die de telefoon opladen. Bekijk dit bij de specificaties.

Veiligheid in de auto

Uiteindelijk draait het om het veilig rijden onderweg en zorg dat je niet op de telefoon zit. Dit levert een boete op van ongeveer 245 euro. Dit zijn ontzettend veel potten bier in het café (niet rijden onder invloed btw). Je wilt niet dat je schade rijdt aan de auto, jezelf of een ander persoon terwijl je op de telefoon zit! 

Telefoonhouder voor de fiets 

Het hebben van een telefoonhouder op een fiets kan de benodigde hulp geven. Denk eens aan het navigeren van de route. Je kunt eenvoudig zien waar je naartoe moet fietsen. Daarnaast is het bellen wederom veiliger door de telefoon niet in de hand te houden. Vaak hebben fietsers oortjes in dus bellen kan ook via Bluetooth. Overigens zit er ook een boete verbonden aan het hebben van een telefoon in de hand op de fiets.

Bij racefietsen is het belangrijk om prestaties te meten en te analyseren. Door middel van een programma kun je zien hoe de prestaties zijn van het fietsen. 
TIP: Mocht je deze prestaties bijhouden, plaats ze dan niet op social media, want echt niemand boeit het hoeveel jij hebt gefietst of gerend hebt die dag. Je doet het voor jezelf en niet voor iemand anders, dus houd die prestaties gewoon bij jezelf of plaats het in een groep app met al deze soort mensen, maar niet online.

Terug naar Gsm accessoires
Uw advertentie hier?