Hoesjes 

De meeste smartphone gebruikers gebruiken hoesjes. Maar de mensen die dit niet doen, nemen zij elke dag een onmenselijk risico. Waar deze mensen om geven, is dat de telefoonhoes de smartphone erg dik maakt. Wat heb je tenslotte aan een 7,1 mm dikke smartphone als deze dankzij de beschermlaag uitgroeit tot 9,5 mm? Daarbij kost het geld, wordt de design weggewerkt en zijn ze niet bang dat ze de telefoon laten vallen. Je kunt ook een telefoonverzekering kopen voor 10 euro in de maand. Denk dat je dan met een hoesje veel goedkoper uit bent. 

Je kunt begrijpen dat dit geldige en logische redenen zijn, maar is het riskant om het lot aan het toeval te laten? Dan moet je weer een nieuwe telefoon kopen. Terwijl de gemiddelde verkoopprijs van een smartphone blijft stijgen en dat geldt ook voor de risico’s. Op de telefoon komen steeds meer functies, zoals een camera of je scherm die gevoelig is voor schade. Misschien moet je even minder eigenwijs doen en toch overwegen om een telefoonhoesje aan te schaffen. Dit gaat je geld besparen. Denk hierbij aan de volgende redenen:

Bescherming 

Eigenlijk de nummer een reden om een hoesje aan te schaffen, het beschermt namelijk je telefoon. Logischer kan bijna niet. Denk eens aan de volgende punten, barsten, stoten, krassen of vallen van je telefoon. Dit kan ieder moment van dag gebeuren. Door het gebruik te maken van een telefoon verklein je de kans op schade. Het helemaal weghalen is onmogelijk, maar er zijn hoesjes die ervoor zorgen dat dit minimaal is. Elk hoesje wordt gemaakt om de val te absorberen. 

Kostenbesparing

Geld klaar voor reparatie of vervanging? Als je een beperkt budget hebt, tellen alle kosten mee en is het repareren of vervangen van een smartphone waarschijnlijk geen prettige kostenpost. Door het voorkomen van schade kan dit jou honderden euro’s schelen. En dat is precies waar een hoesje voor dient: ervoor zorgen dat je smartphone intact blijft.

Restwaarde

Het is mogelijk dat je geen schermscheuren of deuken in je telefoon hebt, maar na een verloop van tijd kunnen er wel krassen ontstaan. Voor jezelf is dit vaak geen probleem, je hebt er zelden last van. Maar als jij de telefoon wil verkopen, dan kun je wel raden hoe de potentiële koper hierover denkt. Hoe meer schade jij aan je telefoon hebt, hoe lager jouw verkoopprijs gaat zijn. Door het gebruik te maken van een telefoonhoesje vergroot je de kans op een hogere verkoopprijs na een aantal jaar.

Telefoon persoonlijk maken

Tegenwoordig zijn hoesjes in allerlei soorten kleuren te vinden. Daarbij worden er ook vaak hoesjes met logo’s verkocht. Dit kan zomaar jouw favoriete voetbalclub zijn of jouw favoriete band. Tegenwoordig zie je alles op een hoesje voorbij komen. Dit is toch veel mooier dan een standaard kleur.

Screenpotrector

Om de hoesjes nog te verstevigen kun je gebruik maken van een screenpotrector. Deze laag plak je over je scherm Als er dan een kras inkomt, dan kun je dit zien in deze protector. Als je deze weer verwijderd zie je dat telefoon krasvrij is. Een handige manier om je telefoon extra goed te beveiligen tegen schade. 

 

Terug naar Gsm accessoires
Uw advertentie hier?