Algemene voorwaarden

Op deze pagina zijn de algemene voorwaarde van https://www.eu-gsm.nl/. Een website waar informatie gegeven wordt met betrekking tot de mobiel. De algemene voorwaarden wordt duidelijk weergegeven onder welk voorbehoud wij de informatie delen met u als bezoeker! 

Intellectueel Eigendom

Het gebruiken van deze informatie is geheel gratis, maar de informatie dient niet gekopieerd, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Mocht u de informatie willen hergebruiken, dan dient u zich te houden aan het dwingend recht! 

Het intellectueel eigendom is verbonden aan EU-gsm. Zonder toestemming is het niet toegestaan tekst, afbeeldingen of andere materialen te hergebruiken. 

Indien van toepassing:

Mochten er prijzen weergeven worden van onder ander telefoonaccessoires af andere aspecten, dan zullen we deze zo dicht mogelijk bij de realiteit houden. De prijzen kunnen overigens veranderen en dat wordt niet automatisch gegenereerd. Eventuele fouten die komen door veranderingen van prijzen zijn geen redenen om een claim of veronderstellingen in te dienen voor foutieve informatie! 

EU-gsm is continu bezig met het actueel laten houden van de website. Mocht er inhoudelijke informatie niet relevant zijn of onvolledig, dan zullen we geen aansprakelijkheid nemen. De datum van publiceren staat erbij vermeld en als dit ouderlijke informatie is, dan dient u dit zelf te achterhalen!

Producten of informatie die worden aangeboden zonder vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Het is overigens ons recht om deze materialen te verwijderen, te wijzigen of opnieuw te plaatsen zonder voorafgaande mededeling naar de bezoeker. We zullen daarnaast ook geen aansprakelijkheid stellen voor eventuele doorverwezen links naar derden sites via de hyperlinks. De informatie die hierop staat vermeld kan wederom door de jaren heen veranderen en daardoor nemen wij geen verantwoording voor deze gegeven informatie, mocht de verwijzing nog blijven staan. 

Wijzigingen

Mochten er wijzigingen toegepast worden in deze algemene voorwaarden, dan zullen deze in de recente disclaimer aanwezig zijn. We hebben het recht om deze te veranderen, zonder enige mededeling! 

We willen u alvast bedanken voor eventuele begrip en mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier! 

Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Opladers en draadloze opladers Gadgets via Bluetooth Telefoon abonnement sim only Contact Bekijk alle koopgidsen
telefoonhoesjes